Livsstil och mat

Glutenfria havreplättar

Godmorgon!

Måndag och ny vecka. Medans jag sippar på morgonkaffet så tänkte jag dela ett så bra recept med er. Plättar/pannkakor som är glutenfria och nyttiga. Jättegoda och kan ätas med alla möjliga tillbehör som variation. Dessa stekte jag igår kväll som kvällsmat till barnen och vi åt dem med kvarg och frukt. Ett bra kvällsmål men funkar perfekt som mellis också. Jag som ofta blir svullen i magen av just vetemjöl tycker dessa är kanon.

Glutenfria plättar: 3 dl glutenfria havregryn , 2,5 dl havremjölk , 1 ägg , 1 tsk bakpulver , 1 tsk vaniljsocker.

Blanda alla ingredienser och stek i panna med smör. Jättegoda och mättande!

Ringlade över lite jordgubbssylt och pudrade på florsocker men det kan ju uteslutas om man vill 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats