Livsstil och mat

Fiskgratäng med saffran och tomat

Hallå söndag! Idag har det inte hänt så mycket. Har sovit efter jobbet , städat lite och druckit kaffe. På söndagar städar vi alla lite här hemma. Mannen brukar dammsuga och tjejerna har varsin syssla som att exempelvis ta tvätten eller disken. Vi hjälps åt och det är bra för dom också att ta lite ansvar och lära sig. Jag lagade en god fiskgratäng. Fisk är inte så jätte populärt här hemma men jag försöker variera lite på recepten och idag gav barnen maten 8 poäng av 10 så det är ju bra 😉 Här kommer receptet om ni vill testa. Du behöver: – Torsk – 2,5 dl matlagningsgrädde – 1 burk creme fraiche saffran & tomat – 2 msk pesto tomat – 2 msk fiskfond – dill – salt & peppar – körsbärstomater 1. Lägg torsken i en ugnsform. 2. Blanda matlagningsgrädde , creme fraiche , fisk fond , dill , pesto , salt o peppar i en kastrull och låt koka upp någon minut. 3. Häll över såsen i ugnsformen och lägg i några tomater. 4. Låt stå i ugnen i 175 grader i ca 30-40 minuter. 5. Servera med nykokt potatis.
Det var jätte gott och enkelt.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats