Livsstil och mat

Godmorgon fredag!

Jag är igång med helg städningen. Dammsugit och väntar på att tvätten ska bli klar. Har vänt upp och ner på Mayas rum i hopp om att hitta hennes filt som är borta. Hon har haft den sen hon föddes och det betyder allt för henne. Hon sover med den varje natt och nu är det helt borta sen igår. Har letat överallt och i varenda rum men ingen filt någonstans. Aah så jobbigt! Hon är så ledsen. Förstår inte hur den bara kan försvinna. Jag ska fortsätta leta men annars får jag köpa en ny. Det är ändå inte samma sak för det finns ändå ett värde och så mycket minnen i en filt man haft hela sitt liv. Man gör ju allt för sina barn så jag ger inte upp hoppet ♡

Det blir mer fredags städ här hemma. Sen ska jag gå ner och handla ett par saker och sen blir det lunch till barnen. Maya är hemma idag också och Daniella har hemstudier. På eftermiddagen tänkte jag ta mig ut med Maya och leka i snön.

Sen blir det sova en stund så man orkar jobba och tacos till middag! Daniella har önskat det heeeela veckan så ikväll får det bli det.

Trevlig fredag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats