Oj oj så god gårdagens middag blev. När till och med dottern säger att det är det godaste hon ätit på länge och vill äta det oftare då vet man att det blev riktigt bra 😉
Denna rätt har jag gjort i många år men på lite olika vis. Igår blev det denna variant av min kycklingwook med nudlar så delar receptet ifall ni vill testa. Verkligen så god!
Börja med att skära kycklingfilé i små bitar och lägga i marinad några timmar innan.
Till marinad behövs: Olivolja , 2 msk teriyaki marinad , 1 msk soja , 1 msk paprikapulver , 1 tsk chiliflakes , 1 tsk vitlökspulver , svartpeppar och salt.
Till kycklingwook behövs: Marinerad kycklingfilé i bitar , nudlar för 4 portioner , frysta wook classic , sockerärtor , soja , örtsalt , salt och peppar.
Stek kycklingfilé i stekpanna , stek samtidigt wookgrönsakerna i wokpanna. När det är klart häll kycklingen i wooken och låt ligga varmt på svag värme (låt även såsen från kyckligen i pannan få rinna med).
Koka nudlar 5 minuter , häll av vattnet , klipp nudlarna lite så dem inte är så långa , häll dem i wookblandningen.
Ha nu i sockerärtorna och blanda. Ringla över soja och krydda. Blanda allt ordentligt och servera.
Så enkelt , går fort att laga och jättegott!
Senaste kommentarer