Livsstil och mat

Glutenfria brownies

Hej! Här har vi precis tagit en kvällskaffe och en (eller två) bitar av nybakade brownies. Dem blev så goda och jag tog det jag hade hemma. Perfekta små bitar med choklad – toppade med flingsalt och rostade mandelbitar. Mums!
Brownies: 1,5 dl bovetemjöl 150g smör 2 ägg 1 dl strösocker 2 msk agavesirap 1 tsk bakpulver 1 tsk vaniljsocker 1 dl kakao. Toppa med flingsalt och rostade mandelbitar.
  • Sätt ugnen på 175 grader.
  • Vispa ägg , strösocker och agavesirap pösigt.
  • Smält smöret.
  • Blanda bovetemjöl , vaniljsocker och bakpulver.
  • Häll alla torra ingredienser i äggsmeten och tillsätt smöret. Blanda runt.
  • Häll chokladsmeten i en ugnsform med bakplåtspapper , toppa med flingsalt och rostad mandel.
  • In i ugnen ca 20 minuter. Klart! Låt svalna och förvara sedan i burk i kylskåp.
Så gott!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats