Enkel och god fiskgratäng
Söndagens middag fick bli en god fiskgratäng som är enkel att göra och smakar mums. Barnen åt också utan sura miner så då var den ändå okej för dom också 😉
Är ni som jag som inte äter fisk så ofta men ändå vill få till det lite då och då så är det här en bra rätt att testa 🙂
Fiskgratäng för 4-5 portioner:
Torsk , 3 dl matlagningsgrädde , 1 burk goumet creme fraiche saffran & tomat , 1 grönsaksbuljong , 1 msk dill , 1 dl gröna ärtor , salt och peppar.
– Sätt ugnen på 200 grader. Lägg torsken i en ugnsform.
– Blanda alla övriga ingredienser i en kastrull och låt koka upp några minuter. Häll såsen över torsken och ställ in fiskgratängen i ugnen i ca 20-30 minuter. Klart!
Alla åt med ris men jag tog matvete till min. Jättegott och mättande!