Det här med bakning är så kul. Man kan verkligen variera hur mycket som helst och testa sig fram. Finns ju massor av ingredienser att baka med.
Idag blev jag sugen på en lätt bakning som inte tar upp min tid så då fick det bli dessa super snabba och goda muffins. Dom är ju glutenfria och nyttiga. Perfekt som mellanmål eller fika. Barnen gav dom godkänt 🙂 Smakar lite som bananpannkakor.
Banan & mangomuffins
3 ägg , 2 stora bananer , 1 tsk bakpulver , 1 tsk kanel , 0,5 tsk kardemumma , mangobitar
– Mosa bananer. Lägg dem i en skål och knäck i ägg. Mixa med en mixer. Tillsätt kanel , kardemumma och bakpulver. Mixa lite till.
– Ta fram muffinsformer och ha i mango bitar och häll sedan på smeten.
– In i ugnen på 200 grader i 8-10 minuter. Klart!
Färgen kanske inte ser ut som den godaste men jag kan lova att dom blev bra!
Senaste kommentarer