Söndagens middag fick bli en god fiskgratäng som är enkel att göra och smakar mums. Barnen åt också utan sura miner så då var den ändå okej för dom också 😉
Är ni som jag som inte äter fisk så ofta men ändå vill få till det lite då och då så är det här en bra rätt att testa 🙂
Fiskgratäng för 4-5 portioner:
Torsk , 3 dl matlagningsgrädde , 1 burk goumet creme fraiche saffran & tomat , 1 grönsaksbuljong , 1 msk dill , 1 dl gröna ärtor , salt och peppar.
– Sätt ugnen på 200 grader. Lägg torsken i en ugnsform.
– Blanda alla övriga ingredienser i en kastrull och låt koka upp några minuter. Häll såsen över torsken och ställ in fiskgratängen i ugnen i ca 20-30 minuter. Klart!
Alla åt med ris men jag tog matvete till min. Jättegott och mättande!
Senaste kommentarer