Hej hej
Snart helg igen 🙂 så härligt! Och det ska dessutom bli en solig helg så det ser jag fram emot. Det har varit en härlig torsdag med jobb , skola , matlagning , ute lek och andra vardagssysslor.
Idag åt vi fiskgratäng och det var längesen sist. Det blir inte så mycket fisk här hemma men idag så. Och gott blev det faktiskt. Barnen är så duktiga som inte gnäller heller utan äter upp.
Delar receptet här om ni vill testa en ny fiskrätt. Den är god och sköter sig själv i ugnen.
Fiskgratäng: Torsk , purjolök , babyplommontomater , 3 dl matlagningsgrädde , 2 msk hummerfond , 1 grönsaksbuljong , riven ost , 1 msk chilisås , gräslök , kryddor.
– Lägg torsken i en ugnsform och strö över hackad purjolök , tomater och gräslök. Krydda med salt och örtsalt.
– Blanda matlagningsgrädde , chilisås , hummerfond , grönsaksbuljong , salt och peppar i en kastrull och låt koka upp. Häll såsen över torsken & häll på riven ost och ställ i ugnen på 180 grader ca 20 minuter.
Servera med potatis och sallad!
Nu är det snart dags att jobba igen. Men först kollar vi robinson tillsammans och har ätit lite kvällsmellis. Har ni testat stekta äpplen än? Jag skulle en varsin skål till mig och Maya. Steker äpple med havregryn och agavesirap & kanel. Äter tillsammans med kvarg. Mums!
Senaste kommentarer